De Coach Relatie

Angst coach

Er zijn veel angst coaches. Ze zijn ongeschoold op veel gebieden. Ze hebben veel zelfvertrouwen en interviewen ze om een of ander klusje voor een dag of twee te doen. Ze zeggen dat ze een uitstekende coach zijn omdat ze een open, niet-oordelend en onbevooroordeeld persoon zijn. Toch kunnen ze niet dezelfde hoge kwaliteit van advies geven die professionele business coaches kunnen leveren. De coach-relatie is uniek. De coach weet precies hoe zijn cliënt beter kan presteren wanneer hij een bepaalde taak uitvoert.

Het is niet dat de coach niet weet wat hij moet doen en dat het hem niet kan schelen. Hij kijkt naar vele aspecten van de kandidaat waartoe vroegere werkgevers niet in staat zullen zijn. De ouder zal een zeer duidelijk en specifiek doel voor het kind hebben. Het kind zal een taak alleen uitvoeren in het gewichtsklasse waarin hij kan slagen. Zo zullen familie en vrienden de kandidaat bezoeken om te weten en te waarderen hoe hij werkt en zich verwondert. De coach die bedreven is in het op de juiste wijze stellen van doelen voor een generiek probleem kan de kandidaat zeer waarderen. De coach weet wat *niet* juist is door te kijken naar de successen van de kandidaat in het verleden. De coach zal begrijpen hoe hij taken moet stellen en verwerken met correcte en consistente methodes.

In de jobuitdagingen zal de coach kunnen zien wat er moet worden gedaan om de prestaties van een werknemer te verbeteren. De relaties en communicatievaardigheden met zijn cliënt zullen in vele gevallen aan het licht komen. De vragende stijl en de ontdekking van waarden zullen helpen bij de persoonlijkheidsontwikkeling van de volgende generatie. De coach zal in staat zijn in alle opzichten te zorgen voor de behoeften van de kandidaat. Zijn gedrag zal professioneler worden en de klant zal de verandering vrij snel zien. Wanneer de kandidaat zich begint te verbeteren en een jonge professional is, wordt hij geholpen om zijn prestaties op een positieve manier te communiceren.

Er zijn inderdaad veel van dergelijke gekwalificeerde loopbaancoaches over de hele wereld. De enige factor die de goede en de betere van elkaar onderscheidt, is het soort cliënten dat ze hebben. Het lijkt misschien dat een goede loopbaancoach altijd een cliënt heeft die zijn diensten nodig heeft. Dat is niet zo. De beste cliënt heeft meestal twee of meer verschillende soorten cliënten. Veel mensen functioneren heel goed, het enige probleem is dat ze niet de resultaten krijgen die ze echt willen. Dit is waarschijnlijk een reden die verklaart waarom ze in een bepaald type werkomgeving zitten. U kunt leren hoe u efficiënt kunt zijn in al uw gedragingen en houdingen ten opzichte van mensen. Je kunt je nieuwe gedragingen en attitudes ontwikkelen. Maar, je moet je laten ontwikkelen met een goede coach die weet wat hij moet doen. Soms is de beste aanpak het hebben van een goede coach die u een aantal nieuwe vaardigheden zal leren en u een aantal processen zal geven.

Lees meer:

Zelfvertrouwen coach 

Trauma coach

Related Post