Herbalife Beoordeling

Herbalife

Marcheren op…

Ik ben nooit iemand die een kans voorbij laat gaan om een gezond artikel te schrijven, en het leek me verstandig (en misschien populair) om over Herbalife Nutrition en hun producten te schrijven. Zoals u waarschijnlijk weet, pleisteren multi-level marketing bedrijven vaak de negatieve kant van hun producten om hun marketingbudget te verhogen. Ik dacht dat het slecht zou zijn om niet mee te wegen en misschien dit productorus te geven en minus de hype.

Herbalife Nutrition kwam uit het niets en versloeg zijn concurrenten met een eenvoudige, caloriearme, zeer voedzame shake die uw metabolisme verhoogt en helpt vet te verbranden. Als dat niet “onschuldig” genoeg is om je te verleiden, lees dan verder want ik zal je wat van de andere kant van dit bedrijf laten zien.

Shakeology Review

Shakeology is een zeer gewilde drank sinds de begindagen van zijn release. Het is momenteel de 3e best verkochte drank in het Verenigd Koninkrijk. Het is het best verkochte drankje in Amerika, is het best verkochte drankje in Europa, en het verkoopt meer product dan bijna elk ander sportdrankje. Het was ook de eerste drank die door de FDA werd goedgekeurd.

Shakeology is ook een hit in de Verenigde Staten, waardoor het de nummer één verkoop van alle fitnessdranken in de Verenigde Staten is. Het was de nummer één verkoper van aiotroïden in Amerika in 2004 en de nummer één verkoper in Noord-Amerika in 2005. Dit betekent dat sinds 2005 meer mensen Shakeology hebben gekocht dan het jaar daarvoor. Dat is een hele prestatie voor dit kleine drankje dat verpakt is in een in het oog springend rood blikje.

Maar wat maakt Shakeology zo goed?

Shakeology bevat enkele van de krachtigste antioxidanten en natuurlijke energiegevers die de natuur te bieden heeft. De antioxidanten in Shakeology helpen het menselijk lichaam zich te verdedigen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen worden verondersteld de belangrijkste oorzaak te zijn van veel ziekten en aandoeningen, en ze vallen zelfs het DNA van cellen aan.

Antioxidanten spelen hierbij een cruciale rol en helpen de vrije radicalen op te ruimen. De mix van veel verschillende antioxidanten helpt ook om je immuunsysteem te stimuleren, zodat je minder snel last krijgt van milde symptomen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Shakeology helpt u ook om sneller te herstellen na het sporten dankzij de vele vitaminen en mineralen. Het helpt de productie van rode bloedcellen te bevorderen en helpt de rode bloedcellen in je lichaam te herstellen. Het spijsverteringskanaal profiteert ook van het hoge vezelgehalte in Shakeology, dus je hebt ook extra voordelen.

Dus hoe zorgt dit alles voor een geweldig trainingsdrankje?

Ik denk dat je het als volgt zou kunnen onderverdelen: gemak, smaak en resultaat. Hoe u het ook bekijkt, Shakeology voorziet uw lichaam van de voedingsstoffen en energie die het nodig heeft om de dag door te komen. Of u nu sport of niet, u moet uw lichaam nog steeds geven wat het nodig heeft. Als u veel fruit en groenten gaat eten, kunt u overwegen om er een Shakeology-optie bij te doen. Maar ik weet dat u nog niet klaar bent om zelf een volledige proteïneshake te maken.

Er zijn natuurlijk alternatieven. Als u niet zo dol bent op de smaak, zijn er alternatieven die iets van de voedzame eigenschappen van Shakeology wegnemen.

Zoals u uit mijn korte bespreking van het product kunt opmaken, ben ik van mening dat Shakeology een duidelijke concurrent is van het beta-ioxd vrije betacaroteen. Maar de echte strijd is de theicer en splicer vergelijkingen. De twee slagveld is waar uw geld wordt besteed. Ik beveel ze zeker allebei aan. Beiden hebben geweldige reacties gekregen van gebruikers over de hele wereld. Maar uiteindelijk is het echt aan de gebruiker om te beslissen welke workout routine het beste bij hem past.

Lees meer:

Herbalife member worden 

Voedingscoach Julianadorp

Related Post