Hoe gel-vernis te gebruiken

 

Nagelstudio PijnackerGellak bestaat uit een boven- en een onderlaag. Het doel van de top coat is de kunstnagel stevigheid te geven, hem te beschermen tegen verdraaien en hem beter bestand te maken tegen breken bij een nagelstudio. De onderlaag is meestal transparant en dient alleen om de textuur en het uitzicht van de nagel te verbeteren.

De basislaag, die lijkt op een natuurlijke vernis, geeft de nagels stevigheid en maakt ze beter bestand tegen splijten, terwijl de toplaag, die lijkt op een natuurlijke vernis, de nagels glans en een betere textuur geeft en helpt voorkomen dat ze afbreken.

De meeste vernissen hebben drie lagen, de eerste is een dunne laag die droogt om een gladde film te vormen om op te lakken, de tweede is voor de kleurstoffen om zich aan te hechten, en de derde, een dikkere laag die de eigenlijke nagels lakt. De eerste en de tweede laag worden afwisselend met een dubbele laag en een enkele laag aangebracht, waarbij elke laag twee kanten heeft.

De meeste kunstnagels hebben deze twee onafscheidelijke kanten. Er zijn echter lakken, die maar één kant hebben, meestal de besmettelijke kant genoemd. Dit veroorzaakt schimmel- en bacteriegroei op het nageloppervlak.

Gel aanbrengen op nagelfolie:

Eerst wordt de kunstnagel gelakt met de basislaag. Daarna worden de lagen met gekleurde pigmenten op de gebruikelijke manier aangebracht. Daarna brengt de nagelstyliste met een penseel een externe gel aan op het nageloppervlak. De gel fungeert als een medium om de kleur in de nagel te laten trekken. Wanneer de laag droog is, wordt deze onder een ultraviolet licht gelegd om de gellak te creëren.

Welke conditioners moeten worden gebruikt?

Vanwege de uithardingstijd en de daaruit voortvloeiende belasting van de nagel is het raadzaam een superieure conditioner te gebruiken om de natuurlijke nagel tegen beschadiging te beschermen. superieure conditioners zijn veel dikker en kunnen ook oplosmiddelen bevatten. Ze worden het best aangebracht wanneer de vingers onder natuurlijk licht worden geplaatst. Nageltechnici zullen normaal superieure conditioners aanbrengen na de gellak om de natuurlijke nagel te beschermen tegen eventuele knipschade.

Kunstnagels, ook gelnagels, kunnen worden verwijderd met een acetonoplossing. Als de technicus echter het No.1 of No.2 systeem op kunstnagels gebruikt, mag dit alleen door een deskundige worden gedaan. Het is niet aan te raden ze zelf te verwijderen.

lagen van gels of stopverf, nagelverharders

schraagvoet

tape of blok met lijm met behulp van het volgende:

Breng slechts een kleine hoeveelheid van de kleurstof aan op de nagelriem.

Laat de acetonoplossing drie of vier minuten op de nagels zitten.

Breng de kleurstof opnieuw aan met lichte streken.

Gellak mag niet in contact komen met de ogen.

Elke waas op de huid rond de mond is van groot belang.

Als irritatie optreedt, wast u de handen met tranen totdat de irritatie is verdwenen.

Vermijd contact met antibiotica, vochtinbrengende middelen of geneesmiddelen.

Gebruik de minst sterke applicator die je kunt vinden.

Probeer de gel niet zelf te verwijderen.

Vermijd aanraking van het gebied onmiddellijk na het aanbrengen van de gel.

Wacht 3 tot 4 uur voordat je strakke kleren draagt.

Related Post