Hoe kom ik van haar af

 

HaarprothesesOm te beginnen met epileren, houdt u de huid strak en epileert u de haartjes in de richting waarin ze groeien. Als je pincet bot is, gebruik dan een stalen lepel om het bot te maken. Voordat je begint met epileren, kun je een adstringerend middel op het gebied smeren om het gemakkelijker te maken om te epileren. Zelf epileren is een van de handigste manieren om het te doen, omdat het overal kan. Gezichtsvormen verschillen van persoon tot persoon, dus hier zijn enkele suggesties.

Langwerpige wenkbrauwen

De vorm van je wenkbrauw moet aan de basis een beetje taps toelopen, zodat hij over de wenkbrauwlijn valt. Als je wenkbrauwen dik zijn, kun je ze in een boog epileren.

sesam taps toelopen; streven naar een wenkbrauwlift zodat deze korter en breder is boven de basis

Niet iedereen heeft rechte wenkbrauwen. Sommige mensen hebben wenkbrauwen die spits toelopen, zoals stroken stof of gewaxt papier. Dus, om er zeker van te zijn dat je de juiste haartjes epileert, volg je deze stap:

chesame pincet; om ervoor te zorgen dat de haartjes stevig zitten, houdt u de huid strak met de palm van uw hand

Pluk in een snelle, smalle slagen. Maar, wees voorzichtig niet te veel plukken.

Detail wenkbrauwen:

Dit geldt niet voor iedereen. Als je een te hoog ooglid hebt, kun je het naar beneden scheren.

Koop een ooglid trimmer – een precisiesnijder, net als een kam. Tweezerman maakt hele goede.

Gebruik een vergrotende spiegel bij het epileren. Het zal het gemakkelijker maken om de haartjes van dichtbij te epileren.

de pincet bijwerken

zo vastgehouden dat de onderkant van het haar op de huid komt

luchtkoeler

om alle haren te verwijderen die je boven de huid zou kunnen tillen

Tweezerman Tweehands Tweezer – betaalbare tweehands tweezer. Wordt geleverd met extra handvatten voor degenen onder ons met lange namen

Het kan de haren in een bepaalde volgorde epileren. Die bovenop je hoofd zijn degene die eerst gedaan moeten worden. Als u de bovenste volgorde intypt, zult u zien dat de haren eronder sneller groeien.

Knip één haar per week. Ga bij het epileren van de buitenkant van het haarzakje naar de binnenkant, in de richting van de haargroei.

brand het haar af dat je boven de huid ziet

laat je trimmen om oud/onhandelbaar haar te verwijderen

gebruik een product om de wenkbrauwen te laten groeien (een product voor onder de ogen, enz.)

tweezerman nummer 2

De tweede pincet in de set, wordt geleverd met een 9v batterij en heeft een stroomvoorziening van 110v nodig.

Het is een slank ontwerp, dus het past in de handtas – je zult niet eens merken dat het er is!

De pincet wordt geleverd met twee koppen. De eerste is een vaste en de tweede is een vervangbare. Het maakt gebruik van hetzelfde principe van selectieve fotothermolyse om zich te ontdoen van haar. Het donkere pigment wordt verhit en verzwakt, zodat het haar niet kan teruggroeien.

De vervangbare kop heeft echter een probleem. De punt van het deeltje is taps toelopend om de richting van het haar te wijzen. De taps toelopende kop kan zich niet richten op donker haar. In plaats daarvan richt hij zich op de donkere haren op uw hoofd. Ook al epileer je met een pincet, je wilt toch direct contact met je huid hebben. Direct contact met de huid verwijdert haren bij de wortel.

Dit pincet – als het de juiste is voor jou – zal het beste instrument zijn dat je in je epileerarsenaal hebt. Ten eerste hoef je niet te wachten met epileren. Je hebt al een bos haar om terug te trekken. Trek het terug en epileer het.

De deeltjeskop werkt niet zo goed op donker haar. Het is niet geschikt om in een salon te epileren omdat je fysiek toegang tot het haar moet hebben. Bij gebrek aan ervaring zult u niet tevreden zijn met de resultaten. Ga in plaats daarvan naar een wax/plukzaak, omdat die vaak veel betere resultaten geven dan een salon.

De tweede methode die ik ken is het epileren tussen de haargroei door. Je hoeft niet zo vaak te epileren, maar je moet het haar wel de kans geven om uit te groeien. Het is ook makkelijker om de haren terug te trekken met een pincet dan met de vingers.

Related Post