Hoe vermijd je rimpels

Zonnebanken Utrecht

Hoe zit het met de voordelen? Toen ik in de showbusiness zat, had ik een goede bruine kleur nodig om verbranding te voorkomen. Nu moet ik een goede bruine kleur hebben voor mijn volgende film. Vitamine D wordt door je huid aangemaakt. Bruin in een zonnebank worden maakt het makkelijker voor het lichaam om deze voedingsstof aan te maken, waardoor je je beter voelt.

ouder

Uw eerste reactie zou kunnen zijn om te denken dat hoe ouder u wordt, hoe meer u de zon nodig heeft om bruin te worden. Maar dat is slechts een misleidend idee. Door de geschiedenis heen heeft de oudste persoon op aarde er alles aan gedaan om zo gezond mogelijk te blijven. Sommigen van ons zijn gewoon voorbestemd om te verbranden door de zon, ongeacht onze leeftijd. Dat moet een enge gedachte zijn.

Bescherm uw huid!

Vitamine D is een noodzakelijke vitamine om het immuunsysteem goed te laten functioneren. Het helpt je cellen beschadigde cellen te herstellen en het helpt zelfs je bloedvaten te vernieuwen. Het is zelfs belangrijk voor het behoud van een gezond uitziende teint. Zwarten produceren minder vitamine D dan andere rassen omdat ze het blijkbaar zo moeilijk hebben om vitamine D aan te maken. Ik denk dat het toch niet uitmaakt wat je op je huid hebt. Hollywood is gek met deze.

Maar onthoud dit: vitamine D is belangrijk voor de ontwikkeling van je botten. Je hebt wel eens gehoord dat iemand er dunner en gezonder uitziet als hij een kleurtje heeft. Nu hebben voedingsdeskundigen bewezen dat de hoeveelheid vitamine D die je binnenkrijgt net zo belangrijk is als wat je in je lichaam stopt.

Related Post