Hoe zorg je voor je Duitsland

Vrouw, Blond, Model, Piercings

Duitsland is een prachtig land met veel historie en volkscultuur. We hebben onze eigen taal, onze eigen cultuur en onze eigen piercings. In tegenstelling tot de Verenigde Staten hebben we geen parels en doen we niets aan ons haar. Op de meeste reizen naar ons strand geven we er zelfs niet om om ons haar te wassen – geen laxeermiddelen, geen knipbeurt, niets. In Duitsland is het volkomen acceptabel om je haar wekenlang niet te wassen. Enkele nachten voordat je gaat slapen, vind je nog shampoo in onze tassen (vanwege de sterke zonlichtzeep in onze douche).

Onze piercings lijken misschien een beetje op een bitix in de catalogi, maar geloof me, het zijn geen gewone piercings! Neem onze tragus. Vroeger heette het Mommy piercings. Het deel van je oor dat zich boven je neus bevindt, is dik en oorspronkelijk gemaakt van kraakbeen, maar is doorboord voor mode of drugs – wat dan ook. Tot ongeveer vijf centimeter zal het buitenste kraakbeen nog steeds op zijn plaats zitten – maar de tragus zal er doorheen worden doorboord. Daarna wordt de piercing door het kraakbeen gestoken – en dan volgt uiteindelijk de navel. Tegen die tijd is de aanvankelijke zwelling grotendeels verdwenen en heb je de strakke roze, littekenloze piercings met glanzende zilveren spikkels erin.

Elke tragus piercing heeft zijn eigen reeks complicaties en ze zullen volledig van elkaar verschillen. De complicaties voor traguspiercings zullen dus van persoon tot persoon verschillen. Praat met je piercer en kijk welke complicaties ze met je kunnen hebben.

De beslissende factor voor de meeste mensen is de lengte van de oorlel. Hoe langer je oorlel is, hoe pijnlijker de piercing zal zijn. Ongeveer twintig centimeter is de beslissende factor. Afgezien daarvan, hoe kleiner de diameter van de oorlel, hoe meer pijn het zal zijn. Meestal, hoe groter de diameter, hoe groter de pijn.

De opbouw van amethist en bloedvaten rond de eerstgenoemde wordt ook door de piercer behandeld. Daarom wordt geadviseerd om voor en na het piercen je handen te wassen. Dit komt doordat de bloedvaten zich gaan ophopen als er veel vuil en bacteriën in je oorlel komen. De pijn zal komen van de grotere testikels of van de kleinere als de tragus piercing niet wordt geplukt of geflost zoals het hoort.

Hoe verzorg je je nieuwe piercing

Het eerste dat u moet doen, is uw handen wassen. Dit komt omdat het eerste contact met de amethist roodheid veroorzaakt en de kans bestaat dat de piercing geïnfecteerd raakt. Dit is een goede gelegenheid om de piercing af en toe schoon te maken, omdat er geen antibacteriële zeep kan worden gebruikt.

Het tweede dat u moet doen, is de piercing verbinden. De meeste piercers geven je een steriel gaasverband en beginnen het op de gebruikelijke manier schoon te maken. Zodra de eerste zwelling afneemt, kun je de piercing laten weken en beschermen met glijmiddel terwijl je voor de rest van je piercing zorgt. Wanneer je begint met het schoonmaken van je piercing, probeer dan wattenbolletjes te gebruiken die zachter zijn dan het gaasje. Veeg de piercing voorzichtig schoon totdat deze schoon is.

Welke oplossing moet je gebruiken?

De meest eenvoudige oplossing is gewone oude zeep. Spoel de piercing vervolgens uit. Het is nog steeds mogelijk om vocht te krijgen, maar de zeep mag geen bacteriën kunnen laten groeien. U moet deze reinigingsprocedure een maand lang twee tot drie keer per dag herhalen.

Vervolgens moet u de nieuw doorboorde huid voeden. Je gezicht wassen met vierge kokosolie is een goed idee. Dit zal ook helpen bij de genezing van de piercing.

Een laatste oplossing voor piercings, het deppen van vitamine E-olie op het gepiercete gebied is ook behoorlijk effectief.

Related Post