How to Get Rid of Unwanted Hair

een dag in de kliniek voor esthetische geneeskunde - schoonheidspecialist stockfoto's en -beelden

Als u last heeft van acne en puistjes, dan kunt u rekenen op een gezichtsbehandeling met stoom voor het wegwerken van acne en puistjes. Het kan een van de beste manieren zijn om acne te voorkomen.

Voor degenen die het genezingsproces moeten versnellen, is er de Microdermabrasie. U moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een huidtherapeut die geen agressieve chemicaliën en mixers gebruikt. Ga voor een therapeut die bekend staat om het gebruik van frisse en natuurlijke huidverzorgingsmethoden en die alleen een professionele acnebehandeling aanbiedt.

Als u op zoek bent naar een manier om voor altijd van ongewenste haren af ​​te komen, dan is lasertherapie de beste oplossing. Het biedt veel voordelen met slechts een paar risico's. Laserontharing wordt bijvoorbeeld beschouwd als de snelste en goedkoopste manier om ongewenst haar te verwijderen.

Er zijn bepaalde voorwaarden die de voordelen van laserbehandelingen pauzeren. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

1. Huidaandoeningen die gevoeligheid voor licht veroorzaken2. Mensen die onlangs laserontharing hebben ondergaan in de buurt3. Mensen met een gevoelige huid kunnen zien.

Mensen met een gevoelige huid moeten voorzichtig zijn bij het kiezen van een lasertherapeut. Een goede laserkliniek zal je meestal vragen om eerst een huidtest te doen.

Bepaalde beperkingen

Laserontharing is niet geschikt voor elk huidtype. Mensen met een lichtbruine huid zijn bijvoorbeeld niet geschikt omdat de huid vatbaarder is voor verbranding en irritatie.

Mensen met een gevoelige huid moeten ook voorzichtig zijn bij het kiezen van de lasertherapeut. Een goede kliniek zal alleen mensen aanbevelen met een geschiedenis van goede huidverzorging.

Als uw dermatoloog u na het doen van een huidtest en consult aanbeveelt voor de laserbehandeling, dan dient u de kliniek op te volgen voor meer advies.

Voorbereiding voor de behandeling

Een laserontharing ondergaan is geen moeilijke taak, maar er moet enige zorg worden besteed om uw huid voor te bereiden op de behandeling. Het is erg belangrijk om voor de behandeling de zon te vermijden. Zon kan het haar donkerder maken en de huid irriteren, vooral wanneer de haarzakjes zich zeer dicht bij het huidoppervlak bevinden. Gebruik schaduw en gebruik een goede zonnebrandcrème voordat u voor de behandeling gaat. Gezichts- en schaamhaar moeten minimaal een maand voor de laserbehandeling verwijderd zijn.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om het haar enkele dagen voor de laserbehandeling niet te harsen of te plukken. Ook het scheren van de haren is enkele dagen voor de donatie door de laserontharingskliniek niet aan te raden. Het haar moet elke maand worden getrimd om het overtollige haar te verwijderen.

Gebruik geen slaappillen om de verouderende huid te stoppen. Ja, pillen kunnen veroudering tegengaan, maar er zijn bepaalde pillen die het risico op verbranding van uw huid kunnen vergroten.

Laserontharing is een goede oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Sommige mensen vinden dit niet leuk omdat het pijn doet en ze het moeilijk vinden om regelmatig te epileren en te scheren of waxen. Maar het is goed om door middel van laserontharing te gaan, omdat het je algehele uiterlijk en uiterlijk verbetert.

Related Post