De Krullenkapper in Rotterdam

Krullen kapper Rotterdam

Hoewel u misschien het idee had dat krullend haar een zeldzaam haartype is, is het eigenlijk heel gewoon in Nederland. Sterker nog, volgens enquêteresultaten heeft ten minste 77% van de mensen in dit land krullend haar. Het is ook niet bepaald een verborgen haartype: veel mensen zijn zich ervan bewust dat krullend haar wijdverbreid is onder de bevolking. Het is dan ook niet vreemd dat de krulhaarstylist in Rotterdam met open armen is ontvangen: veel Nederlanders zijn gefascineerd door krullend haar. Het zijn vooral de krulhaarstylisten in het HaarCentrum Eindhoven die al lange tijd de community willen uitbreiden naar Rotterdam.

Wat doet een krulhaarstylist?

Een krulhaarstylist heeft een brede basis aan kennis. Zij of hij weet precies hoe krullend haar er geweldig uit kan zien en aanvoelen. Dat komt omdat de persoon naast een krulhaarstylist ook een krulhaarvrouw is. Dat is een unieke combinatie die moeilijk ergens anders te vinden is. Er zijn twee hoofdgebieden waar een krulhaarstylist zich op richt: de styling van krullend haar en het onderhoud van krullend haar. Het styling gedeelte heeft te maken met precies weten hoe je tools moet gebruiken op krullend haar. Het gaat erom dat je krullen kunt creëren die er geweldig uitzien en tegelijkertijd geweldig aanvoelen. Het onderhoudsgedeelte gaat over het gezond en mooi houden van krullend haar. Het betekent ervoor zorgen dat het haar niet te veel wordt bewerkt en dat het altijd goed wordt gereinigd met de juiste shampoo en conditioner.

Waarom is er behoefte aan krulhaarstylisten in Rotterdam?

Deze moeten we wel eerst even kwijt: We love curly hair and we love curly haired women, daarom wilden we deze ruimte creëren voor krullendharige vrouwen in Rotterdam! In Nederland is krullend haar niet bepaald een zeldzaamheid: zeker 77% van de mensen heeft krullend haar. Toch is de krulhaarstylist in Rotterdam een vrij nieuw begrip. Dit betekent dat er op dit moment een gebrek is aan vrouwen met krullend haar die weten hoe ze krullend haar moeten onderhouden, stylen en verwennen. De krulhaarstylist in Rotterdam vervult hiermee een zeer belangrijke rol.

Dat betekent echter niet dat er niet veel vrouwen met krullend haar in Rotterdam zijn! Natuurlijk zijn die er niet. Het is alleen zo dat mensen met krullend haar op dit moment niet in staat zijn om een stylist te vinden die weet hoe ze krullen moeten stylen en onderhouden. De krulhaarstylist in Rotterdam wil daar verandering in brengen.

Related Post